Pickup / open laadbak

PickUp's oftewel wagens met openlaadbak, hebben we in diverse soorten en maten. Zowel voor de enkel- als dubbelcabine kunt u bij ons terecht!

 

Kipper / veegvuilkipper


De kippers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen: enkel- en dubbelcabine al dan niet met hoge (opzet) schotten. Bovendien hebben we de meer specifieke "veegvuilkippers", deze zijn ook weer in diverse uitvoeringen beschikbaar, tevens met elektrotractie.
 
       

Gesloten wagen (bestelwagen)

We hebben zowel kleine als grote bestelwagens, eventueel ook voorzien van een dubbelcabine.

 

Personenbus

Onze bussen zijn geschikt voor maximaal 9-personen.

 
       

Specials

Hieronder vallen bij ons de wat meer speciale voertuigen zoals bijvoorbeeld een veegvuilkipper met zij-belading of een pickup met een grote laadbak, hoge schotten en een laadklep (geschikt voor bijvoorbeeld afvoer van grofvuil).

Inmiddels kunt u bij ons ook terecht voor de huur van maai- en veegmachines.

 

Winterdienstmaterieel

Winterdienstvoertuigen en winterdienstmaterieel huurt u ook bij ons. Denk hierbij aan voertuigen geschikt voor "klein rijbewijs" en voorzien van een zoutstrooier en / of sneeuwploeg. Maar ook voor grote vrachtwagens, al dan niet voorzien van een zoutstrooier en / of sneeuwploeg, kunt u bij ons terecht.
 

Huurmogelijkheden
Wij richten ons op de middellange en langere huurtermijnen, denk hierbij aan periodes van een aantal weken tot een aantal maanden. Andere termijnen zijn natuurlijk bespreekbaar!

Toepassing
Al onze voertuigen zijn geschikt voor inzet in de openbare ruimte. Zo zijn op de meeste van onze voertuigen zaken als: zwaailichten c.q. flitsbalk en een trekhaak, aanwezig.

Onze klanten
Onze klanten zijn onder andere: gemeentes, overheden, werkvoorzieningschappen, reinigingsdiensten, wegenbouwbedrijven, aannemers en hoveniers.

Tarieven / Beschikbaarheid
De weektarieven variëren per voertuig / huurtermijn vanaf circa € 200,- per week. Neem contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid, tarieven en mogelijkheden.

E-mail: info@pickupverhuur.nl.

U kunt rechtstreeks bellen met Max Vendrig: 0617-169888.

Klik hier voor de huurvoorwaarden.
B-tham Trade & Consultancy B.V.  Tel: +31 (0)26 - 49 55 999  Fax: +31 (0)26 - 49 54 224